Over schilderwerken en behangwerken

Tevreden klanten aan het woord...

Schilder gezocht?

Al meer dan 25 jaar voeren wij schilderwerken, behangwerken en decoratiewerken uit bij particulieren, bedrijven, hotels, zorginstellingen enz. Een aantal klanten getuigen.

Als familiaal hotel werken we graag samen met specialisten in hun vak. Daarom gingen we in zee met Martlédeco. Zij adviseerden ons om in onze 30 kamers tapijttegels te plaatsen. Wij zijn erg blij met de gemaakte keuze en merken dat onze gasten ook zeer enthousiast zijn. We deden trouwens niet alleen een beroep op hen voor het tapijt, maar ook voor alle schilder- en behangwerken in ons volledige hotel. Door voor één partner te kiezen, hadden we heel wat minder beslommeringen en verliep de opvolging veel vlotter. Martlédeco volgde de planning van zeer dichtbij op en kon ons zo garanderen dat we op de geplande dag opnieuw konden openen.

Anoniem, zaakvoerder

Ons hotel combineert hedendaagse luxe met de authentieke charme van Brugge. Voor de behangwerken kozen we voor Martlédeco omdat zij de gevraagde kwaliteit konden garanderen. Zij plaatsten het vinylbehang in de kamers, het akoestisch behang in onze 10 seminariezalen en majestueus Engels behang in de foyers. Wij zijn erg tevreden over hun vakmanschap en professionalisme. De timing werd strikt nageleefd en dat kunnen we alleen appreciëren.

Anoniem, Zaakvoerder

Om de gevel van ons bedrijf de nodige uitstraling te geven, deden we een beroep op Martlédeco. Zij beschikken over teams die gespecialiseerd zijn in buiten schilderen. Voor elke muur bekeken ze in functie van de ondergrond welke verf het meest geschikt is. Een extra garantie was dat ze nog eens langskwamen met de verfleverancier om 100% zeker te zijn dat het gekozen product het beste resultaat zou opleveren. Dat is erg belangrijk voor de duurzaamheid en de kwaliteit. Bovendien beschikken zij over eigen materiaal zoals hoogwerkers, stellingen enz. Daardoor konden ze flexibel inspelen op onze vragen

Anoniem, Facility manager

Wij waren zeer tevreden over de samenwerking met Martlédeco. Op onze vraag stelden zij verf voor van Sigma Clean die mat is, maar toch zeer goed afwasbaar en uiterst hygiënisch is. Dat is uiteraard zeer belangrijk voor onze sector. Omdat ze meteen een groot team aan het werk zetten, was de doorlooptijd ook zeer kort. Ook niet onbelangrijk: hun medewerkers zijn echte specialisten. Daardoor werken ze snel en kwalitatief. Ze leven bovendien stipt alle afspraken na en gaan flexibel met elke vraag om

Anoniem, Facility manager

Als kapper is het uiteraard belangrijk dat klanten tevreden buitenstappen. Ik wilde nog een stap verder gaan en hen een moment van rust bezorgen tijdens de kapbeurt. Daarom koos ik in samenspraak met Martlédeco voor een strak en sfeervol schilderwerk. En het mag gezegd: de klanten kunnen het resultaat smaken.

Anoniem, Zelfstandig kapper

In 2012 werden alle 79 badkamers, gangen en traphallen van het Novotel Gent gemoderniseerd. Voor de schilderwerken deden we een beroep op Martlédeco. Zo werken enkel met hoogstaande verfleveranciers die de Europese normen inzake milieuvriendelijkheid naleven. Dat is belangrijk voor onze internationale keten. Bovendien zijn hun vakmensen uiterst professioneel. Daardoor konden we zeker zijn van de kwaliteit en de strikte timing.

Anoniem, Facility manager

Als zelfstandig opticien streef je in alles naar kwaliteit. Om ook van de inrichting van mijn zaak zeker te zijn, koos ik voor Martlédeco. Zij staan voor kwaliteit. Het concept voor mijn zaak werd uitgetekend met een andere partner, maar dankzij de hoogwaardige afwerking kreeg het net dat tikkeltje meer. Zo werden de naden strak opgespoten en was de kwaliteit van de schilderwerken pico bello. Omdat de verschillende teams elkaar snel opvolgen, moest ik ook maar heel kort mijn zaak sluiten. Ook niet onbelangrijk: de reacties van mijn klanten waren zeer positief.

Schilderwerken Opticien Verstringe

Anoniem, Zelfstandig opticien

Als particulier was ik bijzonder tevreden over Martlédeco. Dankzij hun kleuradvies heeft onze woning de uitstraling waarnaar ik op zoek was. Bovendien stond hun team op de dag van afspraak voor de deur, dat wordt wel vaker beloofd maar is meestal in de praktijk niet het geval. Een ander plus van Martlédeco is dat je voor alles bij hen terecht kan: van plamuren tot de afwerking. Zo sluiten de verschillende jobs mooi aan en wordt de hinder tot een minimum beperkt. Je voelde ook echt de betrokkenheid van de medewerkers van Martlédeco. We mochten hen echt alles vragen. Ik zou het iedereen aanraden om met hen samen te werken.

F. Quivreux, particuliere klant

Vraag een offerte voor schilderwerken

Wilt u als particulier of bedrijf graag een beroep doen op Martlédeco voor uw schilderwerken en decoratiewerken? Vul uw gegevens in en wij contacteren u uiterlijk de volgende werkdag.